Een illustratie van Franks arm Een illustratie van Franks arm

Wat is digitaal boekhouden bij Vraaghetfrank?

Groeit je onderneming, dan groeit de hoeveelheid papierwerk automatisch met je mee. Dat is een goed teken, maar het kan er ook voor zorgen dat je achter loopt met de administratie, bonnen verdwijnen en je daardoor het overzicht kwijt bent. Gelukkig bestaan er verschillende online boekhoudprogramma’s. Ook bij Vraaghetfrank verzorgen we de boekhouding digitaal. Hoe? Dat vertel ik je graag.

Alles op één plek en altijd bereikbaar

Bij Vraaghetfrank werken we met het online boekhoudprogramma’s AFAS en EXACT Online waarmee je alle offertes, bonnen en facturen op één plek beheert en er altijd bij kan. Dat is niet alleen prettig voor jou, maar ook voor ons! Wij richten de volledige online omgeving voor je in en zorgen dat jij hier zorgeloos mee aan de slag kan!

Veilig online boekhouden

Sommige ondernemers vinden het enge gedachte dat de volledige boekhouding wordt bewaard in de cloud. Dat is toch hackgevoelig? Zij bewaren de administratie liever op hun pc. Dit is schijnveiligheid. Want wat gebeurt er met de administratie als er brand of waterschade is? Daarnaast is een pc zo gehackt, terwijl de beheerders van de administratiesoftware waar wij mee werken iedere dag zorg dragen over de veiligheid van de systemen.

Online samenwerken met Vraaghetfrank

Vraaghetfrank heeft altijd toegang tot jouw boekhouding en inzicht in alle facturen. Daarmee behoort de jaarlijkse zoektocht naar verkreukelde bonnen tot het verleden. Met het boekhoudprogramma scan je bonnen eenvoudig in. Zo kan Vraaghetfrank direct aan de slag met jouw administratie, jaarrekeningen, BTW aangiftes en alle andere zaken die je van een goede boekhouder mag verwachten.

Wat is digitaal boekhouden bij Vraaghetfrank?

Wil je op de hoogte blijven?

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Iste, officiis.